Filters
Regio
Groningen
(29)
Drenthe
(28)
Friesland
(28)
Overijssel
(20)
Utrecht
(11)
Gelderland
(11)
Flevoland
(8)
Zeeland
(7)
Noord-Holland
(7)
Noord-Brabant
(7)
Zuid-Holland
(6)
Limburg
(6)
Branche
Industrie
(63)
Elektrotechniek
(54)
BIM
(5)
Installatietechniek E
(4)
Werktuigbouwkunde
(4)
Bouwkunde
(3)
Functie
Monteur (Techniek)
(28)
Werkvoorbereider (Techniek)
(21)
Projectleider (Techniek)
(17)
Uitvoerder (Techniek)
(9)
Calculator (Techniek)
(8)
Engineer (Techniek)
(7)
Service Coördinator (Techniek)
(2)
Manager (Techniek)
(2)
ProjectManager (Techniek)
(1)
Tekenaar (Techniek)
(1)
Planner (Techniek)
(1)
Modelleur (Techniek)
(1)
Banen
63 vacatures beschikbaar met

Industrie

Industrie
Engineer Primair
Zwolle
Omexom

Vind jij het leuk om tekeningen voor primaire installaties en werktuigbouwkundige ondersteuningen te ontwerpen, berekenen en te tekenen, werk jij graag in een projectteam en wil jij diverse landelijke en regionale energienetbeheerders...

Projectleider/Projectcoördinator Installatietechniek - Allround
Deventer
SPIE

Wij zoeken een ambitieuze allround Projectleider of Projectcoördinator die onze grote regieklussen en projecten zelfstandig in goede banen leidt.

Technisch Consultant Primair
Zwolle
Omexom
Omexom is bezig met het versnellen naar de innovatieve digitale engineeringspartij binnen de hoog- en middenspanning. De Technisch Consultant Primair speelt hierin een belangrijke rol. Sluit jij je aan bij het team?
Monteur Elektrotechniek
Venlo
Horticoop technical services
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het repareren, installeren en onderhouden van elektrotechnische en computer installaties. 
Technisch Specialist Hoogspanning
Assen
Omexom
Als Specialist Hoogspanning start je met het controleren van tekenpakketten, zowel voor montage als demontage. In deze rol test je de secundaire hoogspanningsinstallatie. Het doorstromen van meettransformatoren, het uitvoeren van...
Projectmanager Hoogspanning
Assen
Omexom
Als Projectmanager werk je aan de uitdaging van de energietransitie. Samen met jouw team denk je in oplossingen en weet je elke klus te klaren! Je bent verantwoordelijk van A tot Z, vanaf de ontwerp-tot opleveringsfase. Met jouw team...
Werkvoorbereider Bouw – Projecten
Deventer
SPIE

Worksphere zoekt een ervaren werkvoorbereider die ons projectteam Bouw komt versterken.

Werkvoorbereider Bouw – Beheer & Onderhoud
Deventer
SPIE
Worksphere zoekt een organisatorisch sterke werkvoorbereider Bouw die ons regiewerk en kleine klussen in goede banen leidt en plant.
Servicetechnicus Elektrotechniek
Deventer
SPIE

Zoek jij een zelfstandige baan waar jij verantwoordelijk bent voor het technisch onderhoud bij een grote diversiteit aan klanten in onder andere de zorg en industrie? Lees snel verder!

Projectcoördinator Elektrotechniek
Deventer
SPIE

SPIE Building Solutions vestiging Deventer zoekt een organisatorisch sterke Projectcoördinator Elektrotechniek om onze projecten in goede banen te leiden.

Engineer Meet- & Regeltechniek
Deventer
SPIE

Wij zoeken voor onze vestigingen Groningen, Leeuwarden en Deventer een engineer M&R! Houd jij van integraal en projectmatig werken, maar ben je ook graag een deskundige op het gebied van Meet- en Regeltechniek? Lees snel verder!

BIM Manager
Deventer
SPIE
De manager Bouwwerk Informatie Management (BIM) is een essentiële positie binnen regio Noord-Oost. Binnen SPIE Nederland is BIM onderdeel van onze digitalisering opgave. Met deze opgave dragen we bij aan een leukere, duurzamere en...
1 2 3 ... 6