Filters
Regio
Groningen
(6)
Friesland
(5)
Overijssel
(4)
Drenthe
(4)
Utrecht
(2)
Gelderland
(2)
Zeeland
(1)
Noord-Holland
(1)
Flevoland
(1)
Branche
Bouwkunde
(19)
Functie
Monteur (Techniek)
(5)
Timmerman (Techniek)
(4)
Calculator (Techniek)
(4)
Werkvoorbereider (Techniek)
(3)
Uitvoerder (Techniek)
(3)
Projectleider (Techniek)
(2)
Kozijn & GevelMonteur (Techniek)
(1)
Banen
19 vacatures beschikbaar met

Bouwkunde

Bouwkunde
Kozijnmonteur
Apeldoorn
Belisol
Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van ons team bij Belisol Apeldoorn zijn we op zoek naar enthousiaste monteurs met ervaring!

Wil jij werken in een jong,...
Kozijnmonteur
Haarlem
Belisol
Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van ons team bij Belisol Haarlem zijn we op zoek naar enthousiaste monteurs met ervaring!

Wil jij werken in een jong,...
Kozijnmonteur
Goes
Belisol
Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van ons team bij Belisol Goes zijn we op zoek naar enthousiaste monteurs met ervaring!

Wil jij werken in een jong,...
Kozijnmonteur
Dronten
Belisol
Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van ons team bij Belisol Dronten zijn we op zoek naar enthousiaste monteurs met ervaring!

Wil jij werken in een jong,...
Calculator
Gorredijk
Van Wijnen
Jij bent die ene calculator met groeiambitie én potentie, die verder gaat dan alleen uitrekenen wat de opdrachtgever vraagt.
Allround Timmerman (Utiliteitsbouw)
Rijssen
Bouwbedrijf Nieuwenhuis

Ben jij een ervaren allround timmerman die enthousiast wordt van utiliteitsbouw projecten? Is voor jou geen project te complex? Lees dan verder! Wij werken vanuit Rijssen en zijn op zoek naar een Allround Timmerman.

Projectbegeleider / Uitvoerder Utiliteitsbouw
Rijssen
Bouwbedrijf Nieuwenhuis
Kijk jij verder dan je eigen bureau, zie jij kansen als uitdagingen en laat je deze niet aan je voorbij gaan? Dan zijn jij en deze vacature voor de functie van Uitvoerder voor elkaar gemaakt! 
Kozijnmonteur
Steenwijk
Belisol
Belisol is de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Voor de versterking van ons team bij Belisol Steenwijk zijn we op zoek naar een enthousiaste monteur.
Wil jij werken in een jong en dynamisch...
Projectleider
Groningen
Geveke Bouw
Bouwen in hartje Groningen? Een nieuwe fabriek op het Chemiepark Delfzijl? Of het revitaliseren van huurwoningen waar bewoners tijdens de bouw in blijven wonen? Dit zijn een paar uitdagingen waar Geveke enthousiast van wordt.
Allround Timmerman
Leeuwarden
SPIE

Ben jij een ervaren allround timmerman die enthousiast wordt van utiliteitsbouw projecten? Is voor jou geen project te complex? Lees dan verder.

Werkvoorbereider Bouw
Groningen
SPIE

Word jij onze nieuwe Werkvoorbereider Bouw? Worksphere zoekt een organisatorisch sterke werkvoorbereider Bouw die onze grote en kleinere projecten in goede banen leidt.

Kostendeskundige
Groningen
Geveke Bouw
Wij zijn op zoek naar een kostendeskundige, die ons team komt versterken. Ben jij onze nieuwe collega, die een nieuwe uitdaging binnen de multidisciplinaire projecten niet uit de weg gaat? Solliciteer dan nu!
1 2